Sint-Janskring is klaar met zijn werk voor volgend seizoen. De ambitie is er opnieuw. De club kan in het nieuwe seizoen opnieuw op verslaggeving van ThalsFM rekenen.

Voorzitter Gert Janssens: "Heren St Janskring 1: seizoen '11-'12:  De ploeg voor volgend seizoen ziet er anders uit dan laatste jaar. Met enkele nieuwkomers starten we met zeer gezonde ambitie om er een sportief sterk jaar van te maken. Met twee nieuwe spelers met divisie ervaring bij Zele, een spelverdeler en een linkshandige hoek-receptiespeler, een jonge hoek-receptiespeler uit Vorselaar en als grote verassing de terugkeer van Stijn Poortmans als libero, wat , door diens ervaring en sterke receptie, een broodnodige "rustgevende" factor zal zijn in de ploeg.

In principe een sterkere ploeg als vorig seizoen, maar zoals altijd moet dit vertaald worden op het veld. In een reeks met Jong Edegem als de te kloppen ploeg (versterkte zich met ex-Kapelle spelers o.a. Cedric Verheyen, zoon van..) zal het wederom een jaar worden waarin eindseizoensvorm van vorig jaar moet doorgetroken worden. De nieuwe trainer weet wat er op hem afkomt!"
 
 
Ook van de Heren 2 en Dames 1 wordt veel verwacht. Gert Janssens: "H2: Mix van H2 en H3 vorig jaar, zeker serieus versterkt met o.a. Nick Hermans die er terug bij zal zijn. Vrij hoge ambities.
 
D1: Van deze ploeg verwachten we niet minder dan promotie. Met Thomas "Pips" Smets, die de leiding overneemt van Paul Goor, (die de ploeg na enkele schitterende jaren verlaat), en enkele nieuwe speelsters, waaronder een divisiespeelster, moet St Janskring Dames terug naar de provinciale reeksen. Bij onze jeugd staan er binnenkort teveel talentvolle meisjes klaar om in provinciale te spelen,gevolg is dat onze" burenclubs" zich zullen melden indien we de stap niet kunnen gaan zetten."

De samenstelling van de reeks van de Heren 1 in tweede provinciale B: Jong Edegem, Lint; Kokaz Kontich, Oxaco, Mavoc Mechelen, Mendo, FH Nijlen, Sint-Janskring Herentals, Rijkevoc, Vosselaar, Wovo Malle, Zoersel


In derde provinciale spelen de Heren 2 tegen Osta Berchem, Niel, Bravoc Ranst, ' Konifair aan de Dijle Mechelen, Hellvoc Hemiksem-Schelle, Tovo Tongerlo, VC Olen, Molvoc, Spinley Dessel, Amigos 6, Beerse, Zoersel 5.